Nieuws

Prioriteitennota Ieders stem telt! 2018
prioriteitennota Ieders stem telt! 2018
16/10

Samenlevingsopbouw RIMO Limburg lanceert, samen met tal van andere partners, de campagne ‘Ieders Stem Telt’: een project waarmee we van de strijd tegen armoede en sociale uitsluiting een belangrijk thema willen maken in de lokale verkiezingen van 2018. Met deze recepten voor structurele armoedebestrijding vanuit kwetsbare mensen zullen we in het voorjaar van 2018 in dialoog treden met lokale politieke partijen. We hopen alvast op een goede samenwerking met u en kijken ernaar uit om ook in uw gemeente samen aan de slag te gaan om van armoedebestrijding een topprioriteit te maken. 

Vacature directie-assistent(e)
11/10

RIMO Limburg wenst op korte termijn een directie assistent(e) aan te nemen.  Het gaat om een halftijdse opdracht.  Wie interesse heeft moet voor 20 oktober een mailtje sturen naar liesbeth.geybels@rimo.be.

Erfgoedorganisaties winnen "Gouden Woonwagen"
Uitreiking Gouden Woonwagen
09/10

Om de twee jaar organiseert het Minderhedenforum samen met de woonwagenbewoners een evenement waarop een persoon of een organisatie in de bloemetjes wordt gezet omdat deze zich op een positieve ma

Week van verbondenheid
01/10

De Week van verbondenheid binnen onze projecten in een beeldverhaal.

Aperitiefconcert t.v.v. Ukelila
11/09

Een geslaagde voormiddag. Bedankt voor jullie steun!

Week van verbondenheid
Week van Verbondenheid
01/09

Week van verbondenheid

23 september tot 1 oktober

Campagne Ieders Stem telt
Campagne Ieders stem telt
25/08

De sector samenlevingsopbouw gaat naar aanleiding van de lokale verkiezingen op 14 oktober 2018 opnieuw van start met de campagne 'Ieders Stem Telt'.

Diane Lemmens, onderwijsopbouwwerker in Leopoldsburg
Diane Lemmens, onderwijsopbouwwerker in Leopoldsburg
04/08

Het leven zoals het is ... opbouwwerker

Pagina's