Aperitiefconcert t.v.v. Ukelila

Marc Erkens neemt iedereen mee in een muzikale reis

Afgelopen zondag, 10 september 2017, vond het aperitiefconcert van Marc Erkens t.v.v. Ukelila plaats.  

Om 11u werden de gasten in Casino Modern in Waterschei (Genk) ontvangen om begeleid te worden op een wandeling doorheen diverse muzikale genres.  Marc Erkens bracht de aanwezigen, d.m.v. zijn spontaniteit, humor en muzikale kennis, aan het lachen.  Ook werd er stilgestaan bij de brozere momenten in het leven.  Op een mooie, ingetogen wijze herdachten we Peter Meeuwissen, oprichter van Ukelila, die plots in het voorjaar overleed.

Als kers op de taart traden 3 Ukelila-leerlingen van de Sint-Jozefschool te Genk op, samen met hun docenten Sven Creyns en Luc Bergmans.  Ze lieten ons een staaltje zien van hoe Ukelila nu werkt: als onervarene een instrument leren bespelen om daarna samen op een podium te staan en mensen te plezieren met een concert.

Na het concert werd iedereen hartelijk ontvangen op de receptie.  Hier was er de mogelijkheid om een hapje en een drankje te nuttigen, bij te praten met vrienden en kennissen of elkaar te ontmoeten.

Graag wil vzw MIK iedereen bedanken om aanwezig te zijn of te sponsoren op welke manier dan ook.  Zo kan Ukelila blijven groeien en bestaan.

Hopelijk mogen we jullie opnieuw treffen bij één of ander toonmoment van Ukelila. Tot dan!

Projecten