Tweede theatervoorstelling door Ons Centrum

Na een succesvolle eerste theaterproductie "Iedereen verdient een goed gevoel", presenteren de spelers van Ons Centrum nu een nieuwe productie.

"Dagelijkse Kampse Kost" is een voorstelling die draait rond de ervaringen die mensen in armoede dagelijks meemaken.  Sociale uitsluiting is het terugkerende thema binnen deze productie die gemaakt is en gespeeld wordt door de mensen zelf.

Ons Centrum is sinds januari 2016 een erkende vereniging in Leopoldsburg waar armen het woord nemen. 

"Dagelijkse Kampse Kost" werd begeleid door theatermaker Ingrid Dullens en ondersteund door Karima Boutliss vanuit RIMO Limburg.

"Ons Centrum heeft als vereniging gekozen om opnieuw een theaterproductie te maken met kwetsbare mensen omdat dit een goede manier is om mensen te versterken en om hun leefwereld beter in kaart te krijgen.  Daarnaast draagt deze manier van werken ook bij om tot een aantal inzichten te komen om bepaalde zaken anders aan te pakken binnen armoedebestrijding." aldus Karima.

Benieuwd naar het resultaat?  Kom dan zeker kijken op zondag 29 april 2018 om 15u in het Cultureel Centrum van Leopoldsburg.

Reserveren kan via: www.ccleopoldsburg.be 

Projecten