Spel zonder grenzen 2018

Spel Zonder Grenzen
Deze 8 enthousiaste 'nieuwkomers' namen deel

Op 24 juni vond in Leopoldsburg een nieuwe editie van 'Spel Zonder Grenzen' plaats, georganiseerd door de gemeentelijke sportdienst.

Wie kent het niet, de uitbundige sfeer en de enthousiaste deelnemers die de meest gekke opdrachten uitvoeren.  Het zorgt  steeds voor veel kijk- en lachplezier.  Maar... wat voor ons zo herkenbaar is, zoals: behendigheidsproeven of manieren om de reactiesnelheid te testen, is dat niet voor iedereen!  Zeker niet als je uit Syrië, Irak of Somalië komt.

In het kader van het project 'Samen Leven Leopoldsburg' - dat de gemeentelijke integratiedienst, samen met RIMO Limburg - implementeert - hebben 8 enthousiaste 'nieuwkomers' zich kandidaat gesteld om aan dit evenement deel te nemen.  Het was de ideale dag om met andere 'Kampenaren' te genieten, te wedijveren en om zichzelf in de kijker te zetten.

Goed voorbereid, opgewekt en in de juiste 'outfit' was iedereen paraat.  Het was een geslaagde dag met veel plezier maar vooral met een een uitstekende teamspirit.  Vanaf nu is Spel Zonder Grenzen ook een begrip bij onze internationale vrienden.  Volgend jaar staan ze er zeker opnieuw en zullen ze ervoor gaan om één van de ereplaatsen in de wacht te slepen!

Projecten